ALV / Woondynamics-dag 2023
1083
post-template-default,single,single-post,postid-1083,single-format-standard,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-20.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

ALV / Woondynamics-dag 2023

ALV / Woondynamics-dag 2023

Op donderdag 20 april organiseren we een inspirerende dag in de Marienhof in Amersfoort.

Hoe ziet de dag eruit?

  • ALV
    Wat hebben we bereikt en waar willen we naartoe?
  • Op de zeepkist
    Verhalen van Woondynamics-leden Wooncorporatie De Goede Woning (Apeldoorn) en De Woonplaats (Enschede) over hun weg naar de Cloud. Welke mogelijkheden en obstakels kwamen zij tegen?
  • Workshop:

Selfguide | Vergroten digitale vaardigheden
Hoe Selfguide De Woonplaats heeft ondersteund bij het adoptietraject voor R2X
In deze workshop wordt de toenemende behoefte voor ontwikkeling van digitale vaardigheden toegelicht. De aanwezige kennis en toepassingen van corporaties komen aan bod en worden belicht vanuit meerdere invalshoeken. De consultant van SelfGuide maakt vervolgens een vergelijking in aanpak met andere branches. Aan het eind van de sessie heb je meer kennis en inzicht over de begrippen digitale vaardigheid en gebruikersadoptie en ben je je meer bewust van de toegevoegde waarde en valkuilen als je als woningcorporatie hier zelf mee aan de slag gaat.

Chaptr2  | Aan de slag met je eigen applicatiestrategie
Heb jij in je functie te maken met applicaties op tactisch of strategisch niveau? Dan is deze workshop interessant. Met de gezamenlijke kennis van de groep en de consultant van Chaptr2 bekijk je nut en noodzaak van een applicatiestrategie. Want naast het succesvol gebruik van applicaties, is het aanschaffen en uitfaseren van applicaties iets om goed over na te denken. Wat daar allemaal bij komt kijken leer je in deze workshop.

Aanmelden (exclusief voor -potentiële- Woondynamics leden) via de aanmeldlink op de ledensite. Geen toegang tot de ledensite? Vraag via info@woondynamics.nl een inloglink aan.

#Woondynamics#gebruikersvereniging#DynamicsEmpire#DE#ALV#Woondynamicsdag#kennisdelen#samenslimmermetDynamicsEmpirewerken

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.