Woondynamics op VRIENDENDAG SWEMP
1035
post-template-default,single,single-post,postid-1035,single-format-standard,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-20.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Woondynamics op VRIENDENDAG SWEMP


Natuurlijk was Woondynamics vertegenwoordigd op 4 oktober in Amersfoort toen SWEMP daar hun Vriendendag hield. Want hoewel Woondynamics steeds meer bekendheid geniet is het nog altijd belangrijk én nodig om te laten zien wat Woondynamics kan betekenen voor organisaties die werken met Dynamics Empire.  

Dus we zeggen het nog maar eens

Naast het delen van onze Dynamics Empire kennis & ervaringen met elkaar, wat de basis vormt voor de input aan Cegeka voor de doorontwikkeling ervan, is ons Leerportaal met alle laagdrempelige leermodules over Dynamics Empire een prachtig voordeel. Medewerkers ontdekken daarmee nog veel meer mogelijkheden van deze software. De leermodules zijn individueel en op elk gewenst moment te volgen. Tip jij deze kennis aan de HR-medewerkers in jouw organisatie?! Dan kunnen zij nieuwe krachten (al dan niet verplicht) een aantal van deze leermodules laten volgen. Nieuwe medewerkers gaan dan goed geïnformeerd aan de slag.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.