Eerste leermodules Basisgebruik DE R2x opgeleverd!
1021
post-template-default,single,single-post,postid-1021,single-format-standard,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-20.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Eerste leermodules Basisgebruik DE R2x opgeleverd!

Het zijn de modules:

  • Startscherm, zoeken en filteren (e-learning + toets).
  • Interactielogposten en taken (e-learning + toets)
  • Personen en huishoudens (e-learning + toets)

Er is de afgelopen twee maanden bijzonder hard gewerkt door Team Woondynamics Leerportaal om dit voor elkaar te krijgen. Het was een hele klus! Dank je wel Patricia van Boxtel (Mooiland), Job Turkensteen (Mitros), Karen Sanders (BO-EX), Barbara Barendregt (Kennemer Wonen), Arno Krosman (DeltaWonen) en Victor Wildschut (Omnia Wonen) voor jullie tomeloze inzet.  

Benieuwd naar de nieuwe modules? Je vindt ze onder de button Leerportalen / Dynamics Empire R2x op de ledensite. Heb je nog geen toegang tot de ledensite? Vraag via info@woondynamics.nl een inloglink aan. (alleen voor Woondynamics-leden).

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.