Woondynamics is op zoek naar ZZP-ers met kennis van Dynamics Empire
1007
post-template-default,single,single-post,postid-1007,single-format-standard,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-20.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Woondynamics is op zoek naar ZZP-ers met kennis van Dynamics Empire

DE-R2X WAT!

Er is grote vraag naar online leermodules voor Dynamics Empire versie R2X. De komende jaren stappen veel corporaties over naar hogere versies van de huidige applicatie en maken hiermee de overgang naar de ‘cloud’. Gebruikersvereniging Woondynamics wil bijdragen aan het vergroten van de kennis van haar leden op het gebied van Dynamics Empire om de overgang makkelijker te laten verlopen.

Ben jij een ZZP-er met heel veel kennis van de functionaliteiten van Dynamics Empire met name versie R2X? Weet jij dit te vertalen naar behoefte van gebruikers? En heb jij tijd om overdag of in de avonduren mee te werken aan het ontwikkelen van online leermodules? Vanaf de maand april gaan we met een kleine groep specialisten in een korte tijd nieuwe online leermodules ontwikkelen.

Je komt te werken in een leuk team van mensen die lid zijn van de gebruikersvereniging Woondynamics uit alle delen van Nederland o.l.v. het kernteam WD Leerportaal Roger Eerenbeemt en Mirjam Zerstegen.

Heb je interesse? Meld je aan via info@woondynamics.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.