woondynamics inspiratiesessie
939
post-template-default,single,single-post,postid-939,single-format-standard,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-20.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

woondynamics inspiratiesessie

Introductie nieuwe leermodules ‘Leefbaarheid’ en “Inkooporders’ & Wegwijs in het leerportaal


Donderdag 22 april 2021 | 13.00 – 13.45 uur (via Teams)

Er zijn twee nieuwe e-learningmodules gereed voor het Woondynamics leerportaal. Via een online Woondynamics Inspiratiesessie introduceren Mirjam Zerstegen en Roger van den Eerenbeemt (Team Leerportaal) deze twee modules graag bij onze leden. Ook besteden zijn aandacht aan het leerportaal als geheel. Denk daarbij aan; welke modules zijn er en hoe werkt het precies?

Alle medewerkers van leden kunnen deelnemen aan deze sessie. Aanmelden kan via een link op de ledensite.

#Woondynamics#gebruikersvereniging#DynamicsEmpire#leerportaal#voorENdoorleden#samenslimmermetDynamicsEmpirewerken

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.