Woondynamics Kennisbank
885
post-template-default,single,single-post,postid-885,single-format-standard,bridge-core-2.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-20.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Woondynamics Kennisbank

Met DE-documentatie, instructievideo’s en een link naar de CORAwiki

Woondynamics-leden delen hun kennis en ervaringen met elkaar op het Woondynamics Forum. Ruim 500 Dynamics Empire gebruikers hebben inmiddels toegang tot het Forum. Gestelde vragen blijven nooit lang onbeantwoord!

Naast het Forum hebben leden toegang tot een Kennisbank waar informatie rondom Dynamics Empire gedeeld wordt. De Kennisbank bevat naast DE-documenten en instructievideo’s nu ook een handige link naar één van de producten van CorpoNet: de CORAwiki https://lnkd.in/e6tJG3F

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.